Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Olympiakos - Siena 76-69 (+ video)



Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Σιένα στο ΣΕΦ με 76-69, έκανε το 3-1 στη σειρά και τσέκαρε το... εισιτήριο του για το φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης!

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ ο Ολυμπιακός νίκησε τη Σιένα στο ΣΕΦ με 76-69 και εξασφάλισε την πρόκριση του στο έβδομο φάιναλ-φορ της ιστορίας του (11-13 Μαΐου).

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση, όμως οι Ιταλοί που έπαιζα με την πλάτη στον τοίχο ισορρόπησαν τον αγώνα και πέρασαν μπροστά.

Παρόλα αυτά, οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και με όπλο την άμυνα τους πήραν τη σπουδαία νίκη που ισοδυναμεί με "εισιτήριο" για το φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα (3-0 την Ούνιξ Καζάν).




Glenti comment: Στο τέλος της χρονιάς υπάρχει περίπτωση ο Ολυμπιακός να μην καταφέρει να πάρει κάποιο τρόπαιο. Γι' αυτήν την ομάδα, μ' αυτό το budget, αυτό δεν έχει σημασία. Γιατί αυτό που έχει ήδη καταφέρει είναι κάτι φοβερό και αξίζει το χειροκρότημα φίλων και εχθρών. Συγχαρητήρια στην ομάδα για την πρόκριση με μειονέκτημα έδρας. Και που δείχνει τι μπορεί να καταφέρει κανείς όταν βάζει το εμείς πάνω από το εγώ. Κάτι που δεν γνώριζε η ιδιαίτερα ταλαντούχα ομάδα του Γιαννάκη που είχε παίξει στον τελικό με την Μπαρτσελόνα πριν 2 χρόνια.


πηγή: sport24.gr

1 σχόλιο:

  1. μπράβο στον Ολυμπιακό για τη μεγάλη πρόκριση και που έχει καταφέρει να είναι υπολογίσιμος αντίπαλος όταν στην αρχή της χρονιάς όλοι τον θεωρούσαν ξεγραμμένο. επίσης, χαίρομαι πολύ (αν και Παναθηναϊκός) που θα έχει τόσα κέρδη και η Εθνική ομάδα απ' αυτόν τον Ολυμπιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή