Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

This is my house Sticky mind


Εντάξει, δέχομαι ότι μια νέα μεταγραφή φέρει πάντα και τον απαραίτητο ενθουσιασμό στους οπαδούς. Μόλις, ωστόσο, καταλαγιάσουν λίγο τα εφέ του marketing και της φανφάρας, φαίνεται η αληθινή αξία του "παίκτη".

Σε προηγούμενο άρθρο, έστειλα μια προειδοποίηση στον κύριο Sticky mind, που εκτιμώ και σέβομαι (not). Δε θέλησε να την ακούσει. Κανένα πρόβλημα.

Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του ο κύριος Sticky mind, αλλά εδώ έμπλεξε. Όπως, αντίστοιχα, μπλέκουν και οι πρωταγωνιστές του video. Και ξέρετε τι λένε, ε; Ου μπλέξεις!



Υ.Γ: Εδώ δεν θα είμαστε τόσο ευγενικοί και καλοπροαίρετοι όσο η κοπέλα του video. Ας το έχει στο μυαλό του ο κύριος Sticky mind...


MonkeyFeet


6 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχα... οι πιο κερδισμένοι από αυτήν την κόντρα είναι οι αναγνώστες του Γλεντιού! το επίπεδο στα ύψη! εγώ θεωρώ πως στα σημεία ο MonkeyFeet ισοφάρισε τον Sticky mind! ΑΛΛΑ! Δημιουργώ άμεσα poll που θα βγάλει ΕΠΙΣΗΜΑ το αποτέλεσμα των δύο πρώτων μονομαχιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρακαλώ να μην επηρεάζουμε τον κόσμο, αγαπητέ δομήνικε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνώ με τον αγαπητό dAre αγαπητέ δομήνικε.. άσε τον κόσμο να διαμορφώσει την άποψή του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ego 3ero oti merikoi alla3ane psifouuuus g na alloio8ei to apotelesma !!!!!!! pou einai i a3iokratia sas kurioi !?!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή